Izvor: 24SEDAM
16.10.2024 u 12:45
0

ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO ESKOBARA: Optuženi ima novog advokata

Zlatanović je na prethodnom suđenju izneo odbranu i priznao da je ubio Radoševića, jer mu je, kako tvrdi, pretio

U Višem sudu u Beogradu danas je za 25. novembar odloženo suđenje optuženima da su u kafiću na benzinskoj pumpi u naselju Rušanj 9. marta prošle godine ubili Ranka Radoševića (53).

12 POVREĐENIH NA BRANKOVOM MOSTU: Lančani sudar, autobus udario vozilo (VIDEO)

Suđenje je odloženo jer je prvooptuženi Stefan Zlatanović angažovao novog, advokata, kojeg je sam izabrao, a koji je rekao da je dobio punomoćje pre dva dana, zbog čega nije imao vremena da se upozna sa predmetom i poseti Zlatanovića u pritvoru.

Zlatanović je do sada imao branioca po službenoj dužnosti, koji je na prethodnom suđenju tražio da ga sud razreši jer nije saglasan sa odbranom svog klijenta, međutim sudija taj predlog nije usvojio. Sudija je objasnio braniocima da moraju sud unapred da obaveste ukoliko će se suđenje odložiti jer su danas treći put pozivani oštećeni, od kojih jedan dolazi iz Crne Gore. Branilac optužene Azre Šabanović je ponovo predložio ukidanje pritvora što je sud odbio.

Zlatanović je na prethodnom suđenju izneo odbranu i priznao da je ubio Radoševića, jer mu je, kako tvrdi, pretio.

Drugooptuženi Luka Vučetić je ranije inače priznao krivicu ali nije želeo da iznosi odbranu.

Kako je Više javno tužilaštvo u Beogradu ranije saopštilo postoji osnovana sumnja da su Stefan Zlatanović i Luka Vučetić 9. marta 2023. godine oko 11:05 časova na podmukao način lišili života Radoševića, koji je usled zadobijenih povreda preminuo u 11:32časova i pri tome su sa umišljajem doveli u opasnost život tri gosta u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter