Izvor: NOVOSTI
16.10.2024 u 13:00
0

EUROPOL: Objavljene fotografije maske i pištolja plaćenika koji je ubio Zorana Uskokovića!

Zastrašujuće fotografije plaćenika

Zoran Uskoković – Skole mlađi (1998) ubijen je iz osvete, a uhapšeni M.K. slovi za opasnog plaćenog ubicu, kojeg je angažovala kriminalna grupa, naveo je Europol o hapšenju četiri osobe za zločin počinjen 29. januara 2021. godine u u Borskoj ulici na Miljakovcu.

ODLOŽENO SUĐENJE ZA UBISTVO ESKOBARA: Optuženi ima novog advokata

Pored M. K. (38) juče su u Beogradu uhapšeni N.Ž. (45), A.D. (31) i V.B. (39), zbog sumnje da su počinili teško ubistvo i udruživanje radi vršenja krivičnih dela. U Skoleta mlađeg je pucao M.K. po nalogu N. Ž, a ubica se maskirao silikonskom maskom starijeg muškarca i iz pištolja, iz neposredne blizine, ispalio dva hica.

Za identifikaciju osumnjičenog za ubistvo, kao i organizatora, ključni su bili obaveštajni podaci do kojih je Evropol došao tokom svog rada na razbijanju šifrovanih platformi za komunikaciju koje koriste organizovane grupe.

– Šef organizovane kriminalne grupe imao je ključnu ulogu u regrutovanju plaćenog ubice i koordinisanju logistike i samog ubistva. On je razradio plan i organizovao bekstvo ubice, regrutovao je i još dvojicu osumnjičenih zaduženih za praćenje žrtve. Takođe, nabavio je i oružje korišćeno u ubistvu, a koje je doneto u Srbiju specijalno za ovaj zločin – objavio je Evropol.

Plaćenik je hodao i sa štapom, a upucao je žrtvu u glavu i prošao pored njega.

– Srpski policajci su bili u sedištu Evropola u Hagu. Na dan hapšenja, Evropol je u Beograd poslao specijalni tim koji je asistirao srpskim vlastim u akciji – navodi Evropol.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter