Izvor: Alo
16.10.2024 u 15:42
0

DANAŠNJI DAN ĆE BITI ODLUČUJUĆI: Novi detalji horora na hrvatskoj granici

Policija je počela da istražuje slučaj nakon što je 14. oktobra u selu Zakon u okrugu Šomođa pronađeno telo dvogodišnjeg deteta.

Tridesetsedmogodišnji muškarac sumnja se da je ubio svog dvogodišnjeg sina u selu Zakon u okrugu Šomođa u Mađarskoj, pišu mađarski portali.

SAD PISALE IZRAELU: Najoštrije poznato pisano upozorenje SAD savezniku!

Policija je počela da istražuje slučaj nakon što je 14. oktobra u Zakonu pronađeno telo dvogodišnjeg deteta.

Nakon što je navodno ubio sina, 37-godišnji muškarac sebi je kako se sumnja naneo teške povrede opasne po život u pokušaju da sebi oduzme život. Usled toga, Hitna pomoć ga je prevezla u obližnju bolnicu gde je lečen i gde se trenutno nalazi.

Muškarac je navodno ubio svog sina pištoljem za svinje, a potom se istim oružjem ranio.

Lokalni mediji prenose da su roditelji ubijenog deteta živeli odvojeno i da je muškarac navodno u zbunjenom stanju odveo sina iz majčinog doma u Čurguju u okrugu Šomođa. Mađarski mediji prenose da sud nije odlučio sa kim će dete da živi i da su se njegovi roditelji uvek usmeno dogovarali po ovom pitanju.

Nekoliko dana pre ubistva, muškarac je na društvenim mrežama objavio nekoliko video snimaka na kojima se vidi kako poseduje municiju za vatreno oružje.

– Današnji dan će biti odlučujući, kako u mom poslu, tako i u porodičnim aktivnostima. Izvinjavam se svim mojim dragim prijateljima i klijentima. Od moje žene, Anike, mog sina, Kristófa i najviše od svih! Ovaj dan će biti sređen… – napisao je čovek na društvenim mrežama.

Prema rečima osobe bliske pomenutoj porodici, osumnjičeni je posle ubistva nečim prekrio telo svog sina. Muškarac je navodno bio u društvu drugog sina i njih dvojica su posle svega nonšalantno jeli picu.

Sumnja se da je osumnjičeni bio psihički bolestan.

Kako prenose mediji, članovi porodice njegove supruge navodno tvrde da je i nju hteo da ubije.

Prošlog vikenda ju je pozvao na sastanak tokom kojeg je trebalo da razjasne svoju situaciju.

Prema rečima tetke ubijenog dečaka, muškarac je pucao sebi u glavu kada je primetio da su vlasti već ušle u njegovu kuću.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter