Izvor: Kurir
16.10.2024 u 15:58
0

KREMLJ ODBACIO „PLAN POBEDE“: Zelenski se založio za raspoređivanje nenuklearnih sredstava odvraćanja u Ukrajini

Kremlj ne prihvata "plan pobede" koji je predstavio danas Volodimir Zelenski u ukrajinskom parlamentu

Kremlj je danas odbacio „Plan pobede“ koji je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski predstavio ukrajinskom parlamentu i pozvao Ukrajinu „da se probudi“.

DANAŠNJI DAN ĆE BITI ODLUČUJUĆI: Novi detalji horora na hrvatskoj granici

 Jedini mirovni plan koji može postojati je da kijevski režim shvati da je njegova politika bez perspektive i da je potrebno da se probudi – rekao je danas novinarima portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Zelenski se, predstavljajući svoj plan pobede nad Rusijom pred poslanicima svoje zemlje u Kijevu, založio za raspoređivanje nenuklearnih sredstava odvraćanja u Ukrajini.

– Ukrajina predlaže raspoređivanje na svojoj teritoriji kompletnog skupa mera nenuklearnog strateškog odvraćanja koji će biti dovoljan da je zaštiti od svake vojne pretnje od strane Rusije – rekao je Zelenski i dodao da je ta tačka detaljno obrazložena u „tajnom aneksu“ njegovog plana pobede i da je predstavljena SAD, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Italiji i Nemačkoj.

On je najavio da će sutra ići na samit EU da predstavi svoj plan pobede, na poziv predsednika Evropskog saveta Šarla Mišela.

– Sutra ću javno predstaviti plan pobede na sastanku Evropskog saveta – rekao je Zelenski u govoru u ukrajinskom parlamentu u Kijevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter