Izvor: Kurir
16.10.2024 u 17:22
0

BUJNOM DEKOLTEOM PRIVUKLA PAŽNJU KOŠARKAŠA: Bolomboj se dobro oznojio tokom razgovora sa vrelom crnkom posle meča protiv Fenera!

Košarkaš crveno-belih još jednom potvrdio kakav je džentlmen

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su pobedili Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 76:57 i tako izbili na lidersku poziciju Evrolige.

KAPITEN ARGENTINE MESI: Veoma sam srećan, osećam se kao dete!

Crveno-beli sada imaju sve tri pobede, a jedan od najzaslužnijih za pobedu bio je centar Džoel Bolomboj. Zvezdin centar imao je protiv Fenera indeks 25, a statistika mu je bila neverovatna. Dao je 18 poena i imao 11 skokova, devet u odbrani i dva u napadu. U igri je proveo nešto više od 31 minuta. Procenat šuta iz igre bio mu je 6/8 ukupno 75 odsto. Trojke je šutirao 2/2.

Kako biva posle utakmice, najbolji igrač mora da da izjavu za Evroligu. Domaćin u Istanbulu je lepa reporterka Deniz Aksoj. Ona se baš potrudila da izgleda lepo pred kamerama, ali i svojim sagovornicima. Imala je želju da bujnim dekolteom privuče pažnju košarkaša, međutim Džoel Bolomboj je pravi gospodin.

Nijednog trenutka centru Crvene zvezde pogled nije zalutao tamo gde bi trebalo. Kamera je to ispratila sve vreme.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deniz Aksoy (@denizzaksoy)

Kada je lepa Deniz videla gde gleda Bolomboj, sama je pogledala sebi u grudi, da proveri da li je sve u redu i kako treba. Mini intervju Bolomboja i gospođice Aksoj može videti od 3:57 na snimku.

Ona redovno dolazi u Beograd, na utakmice Evrolige i prosto je oduševljena navijanjem Delija i Grobara.

Kaže da su to najbolji navijači na svetu, a da je srpska košarka nepresušan izvor talenata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter