Izvor: 24sedam
17.10.2024 u 09:55
0

SEKA ALEKSIĆ: Normalno je da jedete pasulj dva dana! (VIDEO)

Seka Aleksić raskrinkala pola estrade, pa osula paljbu

Aktivna je na društvenim mrežama gde promoviše jednostavan i „uobičajen“ život

BRANKA KATIĆ U NOVOM HOLIVUDSKOM FILMU: Glumi suprugu Mihaila Gorbačova

Seka Aleksić, pevačica čije su pesme obeležile odrastanje mnogih, nedavno je podelila svoja razmišljanja o životu i društvenim mrežama.

Iako je često percipirana kao neko ko voli lagodan život zbog svog načina življenja u Staroj Pazovi, Seka je dokazala da je obična osoba poput svih ostalih

Na svojim društvenim mrežama, često deli trenutke iz svakodnevnog života, otkrivajući svoje jednostavne užitke, poput ljubavi prema pasulju i slatkišima.

Tokom gostovanja u podkastu na WTF radiju, Seka je govorila o realnosti života i o tome kako se ono što vidimo na mrežama često može shvatiti kao zabluda. Njene misli o autentičnosti i jednostavnosti života podsećaju nas da ispod glamura poznatih ličnosti često leži običnost.

@wtfradio_rs To nisu istiniti životi, to je laž i zabluda… #SekaAleksić #wtfradio #whysoserious #fyp #foryou ♬ original sound – WTF Radio

Istakavši kako je sve to zabluda i laž, Seka se osvrnula na to šta je normalno po njoj.

– Normalno je da ste kući, da niste u Dubaiju, normalno je da jedete pasulj dva dana ili punjene paprike, musaku ili sarmu, nije normalno da jedete kavijar, gambore, lignje i tako dalje…svaki dan u Dubaiju na terasi da snimate more to nije normalno. To su lažni životi – zaključila je ona.

Zbog ovakvih izjava Seka je pobrala simpatije mnogih, a sada je svi smatraju „ženom iz naroda“ i nekoga ko proživljava iste i slične situacije kao i sav „normalan svet“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter