Izvor: 24SEDAM
18.10.2024 u 08:30
0

ZVEZDA – BARSELONA VEČERAS U ARENI: Ovo je sve što treba da znate o spektaklu

Crveno-beli kao jedini neporaženi tim elitnog takmičenja dočekuju katalonskog giganta

Odavno za jednu utakmicu košarkaša Crvene zvezde nije bila jagma za kartama kao što je slučaj sa večerašnjom utakmicom protiv Barselone (20.00).

Jedan od razloga za to je svakako atraktivnost i ime protivnika koji stiže u beogradsku Arenu, ali najveći je taj što posle tri odigrana kola elitnog takmičenja Zvezda sa vrha tabele gleda sve rivale.

U poslednji dan prvog duplog kola Evrolige izabranici Janisa Sferopulosa ulaze kao jedini neporaženi tim, a za to mogu da zahvale i Barseloni koja je u sredu uveče savladala Monako i ostavila crveno-bele usamljene na vrhu tabele.

– Barselona je veoma kvalitetan tim, koji je dobro pokriven na svim pozicijama. Naš fokus trebalo bi da bude na tome da uradimo posao, ne da mislimo o bilo čemu drugom osim o ovoj utakmici – rekao je u najavi meča trener Zvezde Janis Sferopulos.

Jedna od zanimljivosti vezanih za ovaj meč svakako je to što će sudijsku trojku činiti i jedna dama, a ona nije najpoznatiji ženski arbitar u Evroligi Ana Panter. Pravdu Zvezdi i Barseloni deliće Robert Lotermoser iz Nemačke, Italijan Mišel Rosi i Grkinja Vasiliki Caruši.

U 21. veku Zvezda i Barselona odigrali su 16 mečeva, a samo dva su crveno-beli uspeli da reše u svoju korist. Poslednji put klub sa Malog Kalemegdana slavio je protiv Katalonaca 20. oktobra 2017. godine, kada je u dvorani „Aleksandar Nikolić“ bilo 90:82.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter