SPANAĆ LAZANJA UKUSNIJA OD ONE KLASIČNE: Poći će vam voda na usta koliko je ukusno
Klasik za sva vremena sa drugačijim sastojcima, prste da poližete.
Potrebno je
- 1 pakovanje lazanja
- 400 g svežeg ili smrznutog spanaća
- 250 g svežeg sira
- 200 g rendanog kackavalja
- Za bešamel sos:
- 50 g putera
- 2 kašike brašna
- pola l mleka
- so
- biber
- muškatni oraščić
RECEPT DANA: Prevrnuti kolač od jabuka, sočna poslastica koja se pravi očas posla i miriše na jesen
Priprema
Rernu zagrejte na 200 stepeni. Propržite brašno na otopljenom puteru pa sipajte toplo mleko i mešajte, sve dok ne dobijete glatku smesu. Kad krene da vri, sklonite sa vatre. Umešajte sir u vruć bešamel sos pa narendajte muskantni oraščić. U pleh obložen papirom za pečenje ređajte red lazanja, red spanaća, posolite i pobiberite, red bešamel sosa, pa rendani kačkavalj. Završite sa lazanjama, bešamelom pa kačkavaljem. Pecite 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Bon appetit!
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

HRSKAVO SPOLJA I SOČNO IZNUTRA: Najjednostavniji recept za jagnjeće pečenje

JEFTIN I LAGAN: Kolač od keksa savršen za tople dane

SUTRA JE POSLEDNJI DAN POSTA: Na Veliku subotu se pridržavajte strogih pravila

PO BAKINOM RECEPTU: Kako da ofarbate jaja za Vaskrs na prirodan način?
