Izvor: Alo
23.10.2024 u 21:12
0

ON JE BIO DEO NAŠE PORODICE: Trener se oprostio od fudbalera (15) emotivnom porukom!

Tinejdžer Lazar V (15). iz Aranđelovca, koji je poginuo u nedelju kada se motociklom zakucao u džip koji je išao iz suprotnog smera, sahranjen je juče na groblju u Progoreocima kod tog grada.

Sahrani su prisustvovali članovi porodice nesrećnog tinejdžera, rođaci, prijatelji, komšija i članova lokalnog fudbalskog kluba u kojem je Lazar trenirao.

PRONAĐENO NOVAC U IZNOSU OD 1.110 EVRA: Ovako su pronašli muškarca koji se sumnjiči za UBISTVO STRICA u Sjenici!

Pre nego što je kovčeg spušten u grobno mesto, Marko Lomić, njegov trener u fudbalskom klubu „Šumadija Aranđelovac“, obratio se prisutnima.

Trener je rekao da je Lazar bio veliki drug i prijatelj, dečak koji je zračio pozitivnom energijom, a njegova hrabrost je oduvek oduševljavala članove kluba.

– Vaske je bio mnogo više od saigrača, bio je deo naše porodice, uvek spreman da pruži ruku prijateljstva i osmeh koji je davao snagu celom timu. Bio je izuzetno hrabar dečak, pravi prijatelj. Njegova strast prema fudbalu i životu biće zauvek deo nas – rekao je trener i dodao da je gubitak Lazara V. tragedija za sve koji su ga poznavali.

Podsetimo, Lazar V. je poginuo u nedelju, oko 16 sati, kada je motociklom krenuo u pravcu Lazarevca. U jednom trenutku je počeo da pretiče „folksvagen polo“, ali je iz suprotnog pravca naišao džip u koji je nesrećni tinejdžer udario.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter