Izvor: BLIC.ZENA
24.10.2024 u 11:25
0

KRISTINA AGILERA ŠOKIRALA PROMENOM IZGLEDA: Baš me briga za vaše mišljenje!

Kristina Agilera nakon korišćenja ozempika neprepoznatljiva

Pevačica Kristina Agilera šokirala je sve promenom svog izgleda i drastičnim mršavljenjem. Ipak, pevačica se sada oglasila i otkrila kako je ne dotiče ničije mišljenje o njenoj transformaciji.

SELENA GOMEZ NA PREMIJERI FILMA: Ismevali su je zbog kilograma, a sada su svi zanemeli! (FOTO)

Ona je na Instagram profilu podelila nekoliko fotografija u susret proslave „Noći veštica“. Na sebi je imala dugu, usku narandžastu haljinu, a pozirala je u svom domu kako bi pokazala dekoraciju koju je spremila.

Podsetimo, pevačica je ranije mučila muku sa kilogramima ali je uvek bila ponosna na svoj izgled. Ove godine je počela da koristi poznati lek ozempik, uz pomoć kojeg je istopila kilograme i potpuno se promenila.

– Sada sam zrela i jednostavno me baš briga za vaše mišljenje. Mišljenje drugih o meni nije moja stvar, bila sam punija sada mi je to postalo neprihvatljivo – rekla je ona jednom prilikom za strane medije.

Na njoj se jasno vidi transformacija, a mnogi fanovi su je podržali u toj promeni, dok su je neki žestoko osudili zbog opasnosti koji ovaj lek nosi sa sobom i jer služi pre svega dijabetičarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter