Izvor: 24SEDAM
24.10.2024 u 12:45
0

RASTA PRIZNAO DA KORISTI NEDOZVOLJENE SUPSTANCE: Otvoreno je progovorio o svemu

Reper Stefan Đurić Rasta, trenutno se nalazi na Jamajci sa svojom devojkom Marijom Balaban

Reper Stefan Đurić Rasta, trenutno se nalazi na Jamajci sa svojom devojkom Marijom Balaban. Pored vremena za odmor na ovoj egzotičnoj destinaciji, reper je iskoristio vreme i za pripremanje novih projekata i rada na muzici.

KRISTINA AGILERA ŠOKIRALA PROMENOM IZGLEDA: Baš me briga za vaše mišljenje!

On često putem društvene mreže Instagram objavljuje kako svakodnevno provodi vreme, a sada je prvi put odlučio da odgovori na pitanja svojih pratioca i fanova. Oni su mu postavili najrazličitija pitanja o njegovoj karijeri i privatnom životu, a među njima se izdvojilo pitanje o korišćenju marihuane:

– Je l od sada pušiš travu samo po destinacijama gde je legalno ili samo više ne kačiš iz Srbije?

– Samo gde je legalno – odgovorio je kratko Rasta, te stavio do znanja da sada konzumira travu samo u državama u kojima je to dozvoljeno, s obzirom na to da je bio u zatvoru.

Đurić je fanovima otkrio i da radi na novim projektima, pa tako odlazak na egzotične destinacije ne koristi samo kako bi odmorio.

– Snimamo dve pesme u saradnji sa jednim od njihovih najjačih producenata. Pored toga, produciram dva ridima i snimam tri spota – objasnio je Stefan.

Zatim je usledilo pitanje o natavku njegovog filma „3211“:

– Da li planiraš da napraviš još jedan film o sebi? O početku muzičke karijere, pa sve do danas?

– Sve je moguće – napisao je Stefan.

Podsetimo, film Stefana Đurića Raste „3211“ je istinita priča o uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor. Rasta je kroz ostvarenje podelio uzbudljive i traumatične događaje iz svog života kada je završio u pritvoru.

Podsetimo, reper je uhapšen 2020. godine kada je policija kod njega pronašla pet grama marihuane, nakon čega je urađen pretres stana u kom je pronađena i velika količina skanka.

Reper se tom prilikom i oglasio za medije:

– Tačno je da je kod mene pronađena opojna droga, ali nije tačno da sam je držao radi dalje prodaje. Droga mi je služila isključivo za moju ličnu upotrebu. Ja sam umetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sam promoter i smatram da treba da se koristi kao lek. Nikada ranije kod sebe nisam posedovao ovoliku količinu marihuane, ali mi se jednostavno ukazala prilika da ovu količinu nabavim, a zbog situacije sa koronom želeo sam da se obezbedim. Nikad se nisam bavio prodajom niti marihuane, niti bilo koje druge vrste droge. Takođe, nikad nisam koristio neku drugu vrstu droge, čak ni ‘bromazepam’ i slično – rekao je Rasta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter