Izvor: 24SEDAM
24.10.2024 u 14:48
0

LJUBA ALIČIĆ O ODNOSU SA BRENOM: Neka prave koncerte, boli me uvo!

Pevač bi voleo da vrati stara vremena

Ljuba Aličić, poznati pevač, u poslednje vreme izaziva veliku pažnju na društvenim mrežama i u medijima svojim kontroverznim izjavama o kolegama s estrade.

DŽONI DEP GRADI KUĆU NA KOSMAJU: Najpoznatiji Srbin mu je prvi komšija!

Njegovi intervjui postaju viralni, a dok neki podržavaju njegov iskren stav, drugi ga kritikuju. Ali, kako sam kaže, njega to ne dotiče – on je tu da kaže istinu.

U nedavnom intervjuu, Aličić se osvrnuo na svoja prethodna izlaganja, posebno na izjavu da je Aleksandra Prijović nadmašila Lepu Brenu:

– Brenu obožavam. Ona je institucija. Pogrešno se protumačilo. Jesam rekao to za Aleksandru, ali nisam rekao da Brena treba da se penzioniše. To je izmislio novinar. Izvinio sam se Breni, i ona je okrivila novinare – rekao je Ljuba.

Dotakao se i izazova starijih izvođača u muzičkoj industriji:

– Nije teško snimati spotove, ja to volim. Meni ništa nije teško – izjavio je, naglašavajući svoju strast prema muzici. Osim toga, odbacio je strah od posledica svojih reči, ističući da ga publika i dalje podržava.

Na pitanje o koncertima, Ljuba je objasnio zašto ne planira nastupe u Areni:

– Pa baš zbog takvih neću. Volim moju publiku i praviću najverovatnije u Šapcu i Novom Sadu. Beograd je metropola volim svoju publiku, ali ako će mene koncert koštati 50.000 evra, šta će mi to. Ako nisam zaslužio kao zvzeda i pevač da neko uradi taj koncert, onda… Ja bih voleo da se vrate tantijemi. Sad može i moj deda da uzme da plati i snimi ploču i to, novac ide u ruke kompozitoru faktički pevač nema pravo na te pesme. Kad bi se vratili tantijemi te diskografske kuće bi same nudile pevačima pesme najbolje, da bi imali što veći obrtaj novca. Zbog svega ovoga smo u manjku s dobrim pesmama. Nemam ništa protiv kolega, svako se bori za sebe, ali ne mogu da podnesem da neko ima jedan hit i pravi solistički koncert. Neću da kažem ko, nek prave boli me uvo, ali ja zato neću da pravim u Beogradu koncert. Oni meni traže da platim da bih imao koncert, šta će mi to.

Na kraju, osvrnuo se na fenomen pevača koji nastupaju na plejbek:

– Nikad u životu ne bih to radio. Istinska umetnost dolazi iz srca – zaključio je Ljuba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter