Izvor: Kurir
24.10.2024 u 16:02
0

DRAMA U NORVEŠKOJ, VOZ ISKOČIO IZ ŠINA: „Unutra je bilo između 50 i 70 ljudi“

Iz šina je danas iskočio putnički voz koji ide obalom Norveške, a prvi izveštaji ukazuju da niko nije teže povređen.Železnički operater SJ kaže je da je bilo prodato 90 karata za taj voz, ali ne može reći koliko je putnika bilo u njemu.

Norveška novinska agencija NTB, pozivajući se na Zajednički centar za koordinaciju spasavanja za severnu Norvešku, saopštila je da je u vozu bilo „između 50 i 70 ljudi“.

MI ĆEMO PODRŽATI UKRAJINU: Južnokorejski predsednik najavio mogućnost slanja oružja Kijevu!

„Ekspres Polarnog kruga“ bio je na putu za grad Bode na severu.

 

Fotografije u norveškim medijima prikazuju lokomotivu i dva putnička vagona koji su iskočili iz šina u blizini Bodea, severno od linije Arktičkog kruga.

 

Policija je saopštila da je voz s pet vagona krenuo iz Trondhajma za Bode.

Ekipe prve pomoći na mestu udesa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter