Izvor: Alo.rs
01.05.2022 u 19:52
0

NOVAK NE MOŽE VIŠE DA KRIJE: Srce mi je slomljeno, molim se za njega!

Srpski teniser Novak Đoković odlučio je da se oglasi po pitanju hapšenja Borisa Bekera koji će morati u zatvor jer je proglašen krivim po četiri tačke optužnice prema Zakonu o nesolventnosti i mora da odluži najmanje polovinu kazne iza rešetaka.

– Srce mi je slomljeno zbog njega. On je prijatelj, dugogodišnji prijatelj, trener 3-4 godine. On je neko koga smatram bliskim u životu i neko ko je mnogo doprineo mom uspehu u karijeri. Ne znam šta da kažem više od toga. Kao njegov prijatelj sam tužan zbog njega. Samo se nadam da će prebroditi ovaj period u zatvoru i da će kada izađe moći da se vrati normalnom životu. Ne znam da li je “normalno” prava reč, jer ovo su stvari koje menjaju život. Pogotovo kada u zatvoru provide tako dugo vremena. Molim se za njega, nadam se da će stvari biti dobro u pogledu njegovog zdravlja, njegovog mentalnog zdravlja jer će to biti najizazovniji deo – rekao je Đoković. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Beker je osuđen zbog skrivanja većeg broja imovine, uključujući skoro 800.000 evra 75.000 akcija jedne tehnološke firme i neke od njegovih najcenjenijih teniskih titula koje uključuje i dva trofeja Vimbldona. Nemac je 2017. proglasio bankrot nakon čega je prodavao stvari, a među njima i burmu.

OVO ĆE BEKERU PASTI GORE OD ZATVORA PUNOG PACOVA! Nemac robija „na korak“ od mesta koje ga je proslavilo!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:

„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71

„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72

„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter