Izvor: telegraf
27.10.2024 u 07:49
0

JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU: Posle 41 poena poručio “ Moramo da budemo bolji“ (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anđeles Klipersa 104:109, a Nikola Jokić promašio je trojku za produžetak na oko četiri sekunde do kraj.

Na kraju, Nikola je došao do rekorda karijere, pošto je ubacio sedam trojki, što je najviše ikada u NBA ligi za njega. A imao je i najviše pokušaja ikada, pošto se oprobao čak 12 puta sa distance.

Samo zato što sam postigao 40 danas ne znači da sam igrao dobro.

Postigao je Jokić na ovom meču 41 poen uz 7/14 za dva i 7/12 za tri, kao i 6/8 sa penala. Imao je i devet skokova i četiri asistencije. Ipak, nije bio u potpunosti zadovoljan.

 

– Mislim da svi moramo da budemo bolji. Mislim da ne treba da dovodimo u pitanje moje strpljenje jer sam sa momcima, nisam odvojen od njih. Dakle, samo zato što sam postigao mnogo ne znači da sam igrao dobro ili loše. Mislim da svi moramo da budemo bolji – dodao je

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter