Izvor: bsc happy
27.10.2024 u 10:25
0

ZAVRŠILO SE FINALE MEĐUNARODNOG TURNIRA DOTA 2 U BEOGRADU: BB Dacha Dota2 je najveći Dota 2 turnir na Balkanu

Sinoć se u Beogradu, u prepunoj dvorani Sava Centra, završilo veliko finale međunarodnog turnira Dota 2, koji je po prvi put održan u Srbiji

Sinoć se u Beogradu, u prepunoj dvorani Sava Centra, završilo veliko finale međunarodnog turnira Dota 2, koji je po prvi put održan u Srbiji. Publika je bila oduševljena uzbudljivom završnicom, koja je u finalu okupila Tim Tundra i Tim Falkons, dok su pre toga u finalu lower breketa snage odmerili Tim Tundra i Tim BetBoom.

Kako se i očekivalo, Tim Tundra je lako nadigrao Tim BetBoom, koristeći snažne napade i neprekidne pritiske da bi osigurao prolaz u grand finale. Njihov cilj je bio jasan – osvetiti se timu Falkons, koji ih je ranije savladao. S ogromnom željom i odlučnošću, Tim Tundra je ušao u finale, ali, uprkos naporima, sreća im nije bila naklonjena.

Tim Falkons je započeo meč s dozom nesigurnosti, teško pronalazeći način da nadmudri Tim Tundra. Ipak, strpljivom defanzivnom igrom i čekanjem prave prilike, Falkonsi su uspeli da izdrže sve napade i na kraju odnesu pobedu. Oba tima borila su se do krajnjih granica, ali Tim Falkons je iskoristio priliku i osvojio turnir, dok je Tim Tundra osvojio srca publike.

Sve u svemu, ovo je bio nezaboravan događaj, koji će posetioci u Sava Centru pamtiti godinama. Čestitamo Timu Falkons na osvojenom turniru, a Timu Tundra na neverovatnom trudu i borbenosti. Zahvaljujemo organizaciji FISSURE na omogućavanju ovog jedinstvenog turnira u Beogradu, i nadamo se da ćemo gledati još ovakvih takmičenja narednih godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter