Izvor: 24 sedam
27.10.2024 u 13:36
0

KONAČNO SE VRAĆA VLAHOVIĆ: Ko sve mora da se boji napada Srbije?

Napadač Juventusa Dušan Vlahović, vraća se u nacionalni tim Srbije za naredne izazove.

Kako je preneo Kurir, Vlahović je poručio selektoru da je spreman i da će u narednim mečevima Lige nacija biti u ekipi.

Nakon pauze od oko pet meseci, kako je selektor više puta istakao, zbog privatnih obaveza i problema, vreme je da se Vlahović vrati, što je potvrdio i direktor A selekcije Stevan Stojanović.

– Naš primarni cilj je da ostanemo u A diviziji Lige nacija. Verujem da to možemo i da ostvarimo. Računamo na Dušana Vlahovića! Tako je bilo i ranije, samo što ga selektor Dragan Stojković nije zvao, jer je Dušan imao porodične probleme, što je i poznato javnosti. Njih dvojica su se čuli pre nekoliko dana, a prema informacijama kojima raspolažem, Dušan je rekao da je spreman i da selektor može da računa na njega, ukoliko ga pozove – potvrdio je Kuriru Stevan Stojanović.

Srbiju tokom novembra meseca očekuju dve bitne utakmice, sa Švajcarskom i Danskom, a niko iz saveza i nacionalnog tima se nije odrekao bilo koga od igrača.

– Da se razumemo, selektor se nije odrekao nijednog fudbalera, posebno ne onih koji su igrali na Evropskom prvenstvu. Liga nacija kao takmičenje poslužila nam je da u jakoj konkurenciji i sa kvalitetnim timovima proverimo igrače koji su budućnost i koji nisu imali priliku da redovno igraju za Srbiju. Sve ostale znamo, jer su sa nama svih ovih godina prošli mnogo toga. Hajde da ne otkrivam imena, videće javnost kada bude objavljen spisak – poručio je Stojanović.

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno zauzima treće mesto u svojoj grupi A divizije sa četiri boda i u narednim mečevima mora do bodova kako bi ostala u takmičenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter