Izvor: Alo
27.10.2024 u 16:03
0

NEVEROVATAN TRENUTAK ZA SRPSKU ATLETIKU: Dragutin Topić i Đerđi Vilagoš proglašeni za najbolje trenere Evrope!

Velike vesti stigle su za srpsku atletiku, pošto su Dragutin Topić i Đerđi Vilagoš proglašeni za najbolje trenere u Evropi!

Ovo je samo još jedan dokaz koji potvrđuje koliko zapravo Srbija ima jaku bazu atletike, kako što se sportista tiče, tako i što se tiče trenera.

SKANDAL KOJI JE POTRESAO TENISKI SVET: Hrvat potpuno pogubio živce pa napravio haos (VIDEO)!

Tim povodom, oglasio se i Srpski atletski savez.

– Veliki trenutak za srpsku atletiku!  Sa ponosom objavljujemo da su naši najbolji treneri, Dragutin Topić i Đerđi Vilagoš, proglašeni za najbolje trenere Evrope! Ove nagrade su dokaz posvećenosti i truda koje naši treneri ulažu u razvoj atletike. Čestitamo Dragutinu i Ðerđi na ovom izvanrednom postignuću! – stoji u objavi.

 


Podsetimo, jop jedno ogromno priznanje dobila je i Adriana Vilagoš, koja je proglašena za „Zvezdu u usponu“ evropske atletike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter