Izvor: Alo
27.10.2024 u 22:14
0

PUTIN ODUŠEVIO LJUDE OVIM POTEZOM: Intervju ruskog lidera slepoj devojčici i danas se prepričava

Predsednik Rusije Vladimir Putin 2018. godine dao je kratki intervju slepoj devojčici Regini Parpijevoj (17) i tako joj ispunio san.

Ruski predsednik je odgovorio na nekoliko pitanja, uključujući i kako je postao predsednik, da li je to težak posao i šta će poželeti u Novoj godini.

UMRO JEDAN OD NAJVEĆIH RUSKIH MONSTRUMA: Meštani su se plašili da ostave svoju decu bez nadzora!

Na pitanje da li je umoran, Putin je odgovorio Regini da mu razgovor s novinarima poput nje daje dodatnu snagu za budući rad.

Putin je kratko odgovorio i na pitanje šta će poželeti za Novu godinu:

„Moja želja je jednostavna – da se sve želje ispune“.

Predsednik je Regini rekao i da smatra da su Rusi i drugi narodi koji žive u Ruskoj Federaciji najvažniji državotvorni temelj za njihovu zemlju.

Po završenom intervjuu, pošto su razmenili poklone, tinejdžerka je poželela da po prvi put u životu „vidi“ predsednika, pa je zamolila Putina da mu opipa lice.

Putin se složio i Regina je tada rukom prešla preko njegovog lica i glave i rekla: „Vi ste vrlo lepi i mnogo dobri.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter