Izvor: Tanjug
11.05.2022 u 13:57
0

UDARIO HRVAT NA HRVATE Komšić želju Zagreba za izmenom Izbornog zakona u BiH prokomentarisao rečima: „Što je babi milo, to joj se i snilo!“

Hrvatski član Predsedništva BiH, koji je u to najviše državno telo izabran glasovima Bošnjaka, Željko Komšić, komentarisao je ambicije Zagreba, predsednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića, u vezi sa izmenama Izbornog zakona BiH, rečima „što je babi milo, to joj se i snilo“.

„Mi imamo još nepotvrđenu najavu da bi Šarl Mišel, predsednik Saveta Evrope trebalo da dođe u BiH, ali tema njegovog dolaska definitivno nije Izborni zakon. Nema takve najave, a i da ima mislim da su Ursula fon der Lajen, predsednica Evropske komisije i Mišel daleko pametniji ljudi da bi upali u takvu vrstu blata u koje smo upali potpuno nepripremljeni razgovorima o izmeni Izbornog zakona, ucenama Zagreb i HDZ-a kada je reč o tome”, naveo je Komšić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je to rekao novinarima na Sarajevskom biznis forumu koji je počeo danas, preneli su sarajevski mediji.

Osim, kako kaže, ako ne postoji nešto o čemu nije obavešten ili ne zna.

ORBAN NIJE OPASNOST! Zoran Milanović stao u odbranu Mađarske, a onda je OPLJUVAO Evropsku uniju – DAJETE MILOSTINJU Hrvatskoj

Izbori u BiH su raspisani za 2. oktobar i najverovatnije će biti održani po postojećem Izbornom zakonu, jer Bošnjaci i Hrvati ni nakon višemesečnih pregovora, uz posredovanje međunarodnih predstavnika, nisu uspeli da se dogovore o izmni Izbornog zakona.

Hrvati insistiraju na reformi izbornog zakonodavstva kako se ne bi ponovilo da hrvatske predstavnika u državne i federalne organe biraju predstavnici bošnjačkog naroda, kao što je na poslednjim izborima to bio slučaj sa Komšićem.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter