
Foto: FREEPIK.COM/kasia2003
NJOKE U PARADAJZ SOSU: Jelo kao osmišljeno za hladne dane
Dodajte prilog po želji i uživajte.
Potrebno je:
- 500 g njoka
- kašika maslinovog ulja
- glavica crnog luka
- 1 crvena paprika
- čen belog luka
- 400 g paradajz pelata
- 125 g mocarele
Priprema:
Seckani luk i papiku prodinstajte na maslinovom ulju. Onda umešajte zgnječeni beli luk pa pržite minut. Dodajte paradajz pa kuvajte 10 minuta, uz povremeno mešanje. U sos stavite kuvane njoke. Posolite pa dodajte bosiljak i premesite u posudu za pečenje. Pospite njoke mrvljenom mocarelom pa pecite oko 10 minuta, sve dok sir ne dobije zlatnu boju.
NJUJORŠKI ČIZKEJK: Najpopularniji kolač sa sirom koji pomera granice dobrog ukusa
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

NJOKE U PARADAJZ SOSU: Jelo kao osmišljeno za hladne dane

NJUJORŠKI ČIZKEJK: Najpopularniji kolač sa sirom koji pomera granice dobrog ukusa

SMRŠAJTE BEZ DIJETE I VEŽBANJA: Devet koraka do tela bez viška kilograma

RECEPT DANA: Svinjski medaljoni u sosu od pečuraka

POSTOJE TRI JEDINSTVENA: Saznajte koji je vaš tip metabolizma i uskladite ishranu
