Izvor:
11.07.2016 u 21:42
0

SAŠA KOVAČEVIĆ UŽIVA NA KUBI: Da li je naš pevač uspeo da odoli čarima prezgodnih Kubanki? (FOTO)

Naš poznati pevač Saša Kovačević radno provodi ove letnje dane i snima spot za novu pesmu ''Zamalo tvoj'' i to ni manje ni više nego na Kubi.

Budući da redovno na društvenoj mreži Instagram postavlja fotografije sa svog putovanja i mi imamo priliku da uživamo i da osetimo delić prelepe atmosfere iz Havane.

Samo u današnjoj epizodi ''Gamura'' pogledajte ekskluzivne snimke novog Sašinog spota i saznajte kako je njegovo devojka reagovala na to da je on sa prelepim Kubankama snimao vruće scene za spot. Naročito ako je i sam pevač priznao da nije mogao da odoli čarima prezgodnih devojaka u Havani.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/sashakovacevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter