Izvor: Sputnik Srbija
15.06.2022 u 14:30
0

PUTIN NAGRADIO ORDENOM ŽUKOVA ODRED ORUŽANIH SNAGA RUSIJE: Evo kome je dodeljen ORDEN ZA ISPOLJENO HEROJSTVO

Predsednik Rusije Vladimir Putin prvi put je od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini nagradio Ordenom Žukova odred Oružanih snaga Rusije. Orden za ispoljeno herojstvo je dodeljen 239. tenkovskom puku, sledi iz predsedničkog ukaza objavljenog u sredu.

U ukazu je objašnjeno da je orden dodeljen za „masovno junaštvo i odvažnost, izdržljivost i hrabrost koje su vojnici puka ispoljili u borbama za zaštitu državnih interesa“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAHAROVA O PRESUDI STRANIM PLAĆENICIMA: „Ovo je jasan primer za druge koji se bore na strani ukrajinskih neonacista ili nameravaju da im se pridruže“

Orden Žukova je ustanovljen 9. maja 1994. godine. On se dodeljuje komandantima vojnih jedinica, kao i celim odredima za uspešnu organizaciju i sprovođenje vojnih operacija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter