Izvor: Tanjug
15.06.2022 u 15:22
0

BRITANIJA RAZOČARANA ODLUKOM EU: Ipak se pokreću 2 pravna postupka protiv nje

Velika Britanija razočarana je odlukom Evropske unije da pokrene dva nova pravna postupka protiv nje i pažljivo će pregledati dokumente pre nego što odgovori – izjavio je danas portparol britanskog premijera Borisa Džonsona.

On je novinarima saopštio da je britanska vlada razočarana potezom EU i da će pažljivo pregledati dokumente i formalno odgovoriti u dogledno vreme, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJINA DOBIJA STATUS KANDIDATA ZA EU? Treba da ispune još ovaj uslov!

Portparol britanskog premijera je naveo da bi „pristup koji je predložila EU, koji se ne razlikuje od onoga na čemu je ranije insistirala, povećao opterećenje za preduzeća i građane i značio korak unazad“, navodi Rojters.

Evropska komisija pokrenula je ranije danas postupak protiv Ujedinjenog Kraljevstva zbog kršenja međunarodnog prava, odnosno nepoštovanja značajnih delova Protokola o Severnoj Irskoj.

U Briselu napominju da britanska vlada, uprkos ponovljenim pozivima, nije uspela da primeni dogovoreni Protokol, tj. dokument kojim su uspostavljena trgovinska pravila za Severnu Irsku nakon Bregzita, prenosi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter