Izvor: HappyBSC/Kurir.rs/Blic
18.06.2022 u 08:25
0

SUROVO UBIO ŽENU, PA URADIO JOŠ JEZIVIJU STVAR: Novi detalji ubistva u Vićenci!

Srpkinju Lidiju Miljković ubio je njen bivši suprug Zlatan Vasiljević u Vićenci prošle nedelje, a kako pokazuje istraga i prenose italijanski mediji, on je u nju prvo ispalio četiri hica, nakon čega ju je pregazio kolima.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SMEDEREVA Kombi podleteo pod kamion, jedna osoba poginula! (FOTO)

Istražitelji pokušavaju da saznaju šta je prethodilo ovom zločinu, a iz rekonstrukcije događaja sumnja se da su Zlatan i Gabrijela Serano, bivša partnerka Zlatana koju je takođe ubio, nekoliko dana proveli zajedno, prenoćivši u hotelu u okolini Vićence.

Kako su svedoci ispričali, njih dvoje su viđeni u baru nedaleko od Zlatanovog stana u Altivilji, gde na pločici na interfonu i poštanskom sandučetu još uvek stoji Lidijino i Zlatanovo ime.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U sredu ujutru, oko 6.30 sati, Zlatan i Serena su napustili hotel i uputili se ka delu grada gde je Gabrijela stanovala.

I sada nije poznato šta se dogodilo u periodu od 6.30 do 9.15, kada je Vasiljević ubio Lidiju.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter