Izvor: Tanjug
26.06.2022 u 18:41
0

VLAHOVIĆ DOBIJA VELIKO POJAČANJE? Pogledajte kog fudbalera su ponudili „staroj dami“!

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar ponuđen je Juventusu, za koji nastupa naš reprezentativac Dušan Vlahović, prenosi španski sportski list „As“.

Španski list navodi da menadžeri brazilskog fudbalera pregovaraju sa rukovodstvom Juventusa, pošto navodno čelnici Pari Sen Žermena pokušavaju da se reše brazilskog fudbalera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nejmar ima ugovor sa pariskim klubom do 2027. godine.

Francuski „Parizijen“ tvrdi da je Nejmar nezadovoljan u francuskom klubu pošto misli da je predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi mislio na njega kada je kritikovao nastupe ekipe u prošloj sezoni.

ŠPANCI ZVANIČNO POTVRDILI: Jović završio s Realom, Fjorentina će ga kupiti, ovo su detalji!

„Mogući odlazak Nejmara ovog leta? Oni što mogu da kažem je da očekujemo da svi igrači urade mnogo više nego prošle sezone. Očigledno je da do sada nismo bili dovoljno dobri. U sledećoj sezoni cilj je jasan, da svakodnevno radimo, da damo 200 odsto. Da damo sve što imamo za ovaj dres“, rekao je Al-Kelaifi.

Nejmar je prošle sezone odigrao 28 utakmica, postigao je 13 golova i imao osam asistencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter