Izvor: Tanjug
29.06.2022 u 17:13
0

KULEBA POHVALIO NATO ZBOG STAVA PREMA RUSIJI: Alijansa je dokazala da može da donese teške, ali suštinske odluke

Ukrajina je danas pohvalila NATO zato što je zauzeo čvrstog stav prema Rusiji i pozvao Finsku i Švedsku da se pridruže vojnom savezu.

Ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba naveo je da će ujednačeno snažan i aktivan stav o Ukrajini članica vojne alijanse zaštititi evroatlantsku bezbednost, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Danas u Madridu NATO je dokazao da može da donese teške, ali suštinske odluke“, naveo je on.

Kuleba je pozdravio jasan stav o Rusiji, kao i pristupanje Finske i Švedske.

ZELENSKI SE OBRATIO NA SAMITU NATO: Trebaju nam oružje i novac!

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je u video obraćanju na samitu NATO u Madridu da su njegovoj zemlji potrebni naprednije oružje i novac da bi se odbranila od Rusije.

Lideri NATO složili su se da zvanično tretiraju Rusiju kao „najznačajniju i najdirektniju pretnju bezbednosti saveznika“.

Andrij Jermak, šef ukrajinskog predsedničkog štaba, pozdravio je poruku koju je alijansa poslala Rusiji.

„Rusija neće pobediti Ukrajinu, Rusija će biti poražena i to je poruka koju su države članice NATO više puta naglasile na samitu“, napisao je Jermak na Tviteru.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter