Izvor:
18.07.2016 u 22:39
0

ZMAJEV PRVI INTERVJU NAKON FINALA: Nikada neću zaboraviti kada je MARIĆ plakao zbog…

Ilija Grahovac je nakon finala najgledanijeg rijaliti programa ,,Parovi'' izjavio da neće davati intervjue novinaraima, ali za HappyTv. rs je odlučio ipak da progovor i kaže kako se oseća nakon žestoke borbe u zabavno-humorističkom programu.

Osećam poraz, ali danas kada sam šetao gradom ljudi su mi masovno prilazili i čestitali mi. Svi do jednog kažu da sam ja trebao da pobedim. Inače ja sam dokazao da sam tata ige i da bez mene nema zabave. Ja sam rođen da uveseljavam narod i ne znam dokle bih dogurao da sam upisao akademiju – priča Zmaj.

Grahovac je ispričao da nikome ništa ne zamera, jer je takav čovek koji ne pamti loše stvari. Ipak za naš portal je otkrio šta nikada neće zaboraviti iz ove sezone,,Parova''.

Zauvek ću pamtiti kada sam gospodina Milomira Marića nasmejao toliko da sam mu video suze. On je plakao od smeha bukvalno. To je bilo kada smo ja i Era skočilo na sto, parvili smo velike šoue. Setiću se i kada su me zamotali u tepih i bacili u bazen, bilo je tu mnogo momenata za pamćenje– rekao je Zmaj koji se sprema za put u Šipovo.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter