Izvor: Sputnik Srbija
13.07.2022 u 10:54
0

LIDER DNR: SMRTNA KAZNA STRELJANEM UKOLIKO SUD NE UVAŽI ZAHTEVE ZA POMILOVANJE STRANIH PLAĆENIKA

Smrtna kazna nad stranim plaćenicima u DNR, ukoliko sud ne bude prihvatio njihove zahteve za pomilovanje, biće izvršena streljanjem, izjavio je lider Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin.

„Svi stranci su podneli žalbe, čekamo zasedanje suda. Ako sud odluči da je kaznena mera odgovarajuća, tada će njihovi slučajevi biti predati službi za izvršenje kazne. Ona podrazumeva streljanje“, rekao je Pušilin za kanal „Solovjov lajv“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

UKRAJINSKE SNAGE IZVELE MASOVNI NAPAD NA VOJNU JEDINICU PVO U LUGANSKU

U Donjecku su 9. juna na streljanje osuđena trojica plaćenika koji su zarobljeni u Marijupolju. Reč je o Britancima Šonu Pineru i Ejdenu Aslinu, kao i o državljaninu Maroka Sadunu Brahimu. Sva trojica su priznala krivicu za oružanu agresiju Ukrajine, usmerenu na preuzimanje vlasti u DNR.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter