Izvor: Tanjug
14.07.2022 u 17:15
0

AKCIJA POLICIJE U BEOGRADU Zaplenjeno 4 KILOGRAMA HEROINA, uhapšena trojica muškaraca!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su trojicu pripadnika organizovane kriminalne grupe i zaplenili četiri kilograma heroina izuzetne čistoće.

Kako je saopštio MUP, uhapšeni su N. K. (42), za koga se sumnja da je organizator te organizovane kriminalne grupe, crnogorski državljanin I. B. (36) i P. P. (35) iz okoline Šapca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Policija sumnja da je N. K. na teritoriji Turske kupovao heroin, dok su za transport narkotika u Srbiju bili zaduženi I. B. i P. P.

Pripadnici UKP-a su, u saradnji sa Interventnom jedinicom 92, nakon što je, kako se sumnja, P. P. na teritoriji Beograda predao više kartonskih kutija sa narkoticima osumnjičenom I. B., zaustavili automobil kojim je upravljao I. B. i pronašli osam paketa sa heroinom.

Zaplena na aerodromu “Nikola Tesla“, putnik pokušao da prokrijumčari 51 srebrni novčić i sedam kilograma srebra u polugama!

Zbog sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega su, uz krivičnu prijavu, privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter