Izvor: Novosti
25.07.2022 u 15:20
0

LAVROV PRIZNAO ŠTA JE KONAČNI CILJ MOSKVE U UKRAJINI! „Nakon ovoga Rusi i Ukrajinci će nastaviti živeti zajedno!“

Šef ruske diplomatije priznao je da je konačni cilj Moskve srušiti vladu ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

„KAKO SI, KAKO ŽIVIŠ“ Srdačan doček Lavrova u Kongu na ruskom jeziku (VIDEO)

U razgovoru s predstavnicima zemalja na samitu Arapske lige, koji se održava u Kairu, Lavrov je rekao da je Moskva odlučna „pomoći Ukrajincima da se oslobode tereta ovog apsolutno neprihvatljivog režima“. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lavrov je optužio Kijev i zapadne saveznike da „šire propagandu kojoj je cilj osigurati da Ukrajina postane večni neprijatelj Rusije“, javlja AP. 

– Ruski i ukrajinski narod će nastaviti živeti zajedno. Sigurno ćemo pomoći ukrajinskom narodu da se reši režima koji je apsolutno protunarodni i antihistorijski – dodao je Lavrov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter