Izvor: Tanjug
28.07.2022 u 20:09
0

UEFA POKRENULA POSTUPAK PROTIV FENERBAHČEA Turskom klubu preti kazna zbog skandiranja imena ruskog predsednika Vladimira Putina od strane navijača!

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv turskog Fenerbahčea, zbog toga što su navijači tog kluba skandirali ime ruskog predsednika Vladimira Putina na utakmici kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

„Etička i disciplinska komisija UEFA će sprovesti istragu povodom navodnog nesportskog ponašanja navijača Fenerbahčea. Dodatne informacije o ovom slučaju biće dostupne uskoro“, saopštila je UEFA.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Povodom ispada svojih navijača saopštenje je izdao i Fenerbahče.

„Mi kao Fenerbahče ne prihvatamo reakciju koja je viđena sa jednog dela tribina našeg stadiona, koji god razlog da je bio. Nije fer i nije pravično da se krivi naš klub zbog skandiranja koja ne predstavljaju stav i vrednost koje propagiramo i da se prebacuje odgovornost na klub i krivica na sve naše navijače“, poručili su iz istanbulskog kluba.

„LA-LA-LA-LA-LA, VLADIMIR PUTIN“ Navijači Fenerbahčea skandirali ime ruskog predsednika tokom utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona sa Dinamom iz Kijeva! (VIDEO)

Dinamo iz Kijeva slavio je juče sa 2:1 posle produžetaka protiv Fenerbahčea na Ulker stadionu u Istanbulu i plasirao se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, gde će mu rival biti Šturm iz Graca.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter