Izvor: Sputnik Srbija
02.08.2022 u 14:16
0

IZNAD NJIVICA BUKTI POŽAR: Situacija ozbiljna, vetar otežava gašenje vatre, ugrožene stambene kuće (VIDEO)

Iznad hercegnovskog naselja Njivice izbio je požar, a situacija, prema rečima komandira Službe zaštite i spašavanja Srećka Ćirovića, nije dobra.

Prema poslednjim informacijama, vatra je prešla put i širi se prema naselju. Izgoreo je jedan napušteni objekat, a ugroženo je više od 15 kuća. Vatrogasci intervenišu duž celog Njivičkog puta, do graničnog prelaza Kobila.

Situacija na terenu ne ide na ruku vatrogascima, a vetar im otežava posao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DETALJI POŽARA U VRANJU: Žena nastradala nesrećnim slučajem, vatra buknula od cigarete!

Dojava o požaru je stigla u osam sati i 50 minuta, vatrogasci su na terenu, a zatražena je pomoć iz vazduha.

„Dojava o požaru je stigla u 8.50 sati, a devet vatrogasaca sa dva kamiona su već na terenu. Situacija nije dobra“, kazao je Ćirović.

On je rekao da su se za pomoć obratili Direktoratu za vanredne situacije, odakle im je saopšteno da su helikopteri prizemljeni zbog tehničkih problema, dok jedan avion već gasi požar u mjestu Nudo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter