Izvor: Tanjug
23.08.2022 u 15:21
0

POLAKO SE PRIPREMITE NA PROMENE: Od 1. septembra počinje zimski red vožnje u prevozu u Beogradu, evo na kojim linijama će se osetiti drastična razlika!

Zimski red vožnje na svim gradskim, prigradskim i lokalnim linijama na teritoriji Beograda počeće da se primenjuje od 1. septembra, saopšteno je danas iz Sekretarijata za javni prevoz.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da neće biti poskupljenja gradskog prevoza u narednih godinu do godinu i po dana!

Na gradskim linijama radnim danima saobraćaće 1.362 vozila, subotom 871, a nedeljom 776 vozila, navodi se i dodaje da će prevoz putnika na prigradskim i lokalnim linijama radnim danima obavljati 278 vozila, subotom 193, a nedeljom 174 vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Primenom zimskog reda vožnje prestaju sa radom sezonske linije Ada 1-5 i linija 400.

Kako se dodaje, važeće redove vožnje za sve linije putnici mogu videti od 1. septembra na sajtu Sekretarijata za javni prevoz.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter