Izvor: Tanjug
29.08.2022 u 10:19
0

Ðoković i dalje šesti na ATP listi, veliki napredak i za vrsnog Ðerea!

Srpski teniser Novak Ðoković zadržao je šesto mesto na danas objavljenoj ATP listi sa 4.770 bodova.

DOKLE VIŠE? NOVAK ĐOKOVIĆ propušta GREND SLEM zbog novih zakona!?

Rus Danil Medvedev je i dalje najbolji teniser sveta sa 6.885 bodova.

Iza njega slede Nemac Aleksander Zverev, Španci Rafael Nadal i Karlos Alkaraz i Grk Stefanos Cicipas.

Sedmo mesto zauzima Norvežanin Kasper Rud, a iza njega su Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, Britanac Kameron Nori i Poljak Hubert Hurkač.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Miomir Kecmanović je zadržao 36. poziciju, dok je Filip Krajinović napredovao za jedno mesto i sada je 44. na ATP listi.

Laslo Ðere je posle finala ATP turnira u Vinston Sejlemu skočio čak 25 pozicija i sada je 64. igrač sveta. Dušan Lajović je ostao na 88. mestu ATP liste.

Svi srpski teniseri, osim Novaka Ðokovića, igraće na Ju-Es openu, koji počinje danas u Njujorku. Ðoković je odustao od nastupa na turniru u Njujorku pošto kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na teritoriju SAD-a.

Naredna ATP lista biće objavljena za dve nedelje po završetku poslednjeg grend slem turnira sezone, a Ðoković će izgubiti veliki broj bodova zbog čega bi mogao da se nađe van TOP 10 najboljih tenisera sveta.

* Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter