Izvor: bsc happy
04.07.2024 u 20:10
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: TAKER KARLSON POSLE PUTINA PRAVI INTERVJU SA ZELENSKIM! Nova bipolarna podela sveta

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

 

Pr.Dr. Miloje Pršić: Oni neće da odustanu od svojih ciljeve i ambicija, dakle izgubiti poziciju koju su oni do sad imali uopšte se ne postavlja kao pitanje. Amerika ide dalje i nastavlja posao koji je započela, idu do kraja do potpune pobede.

 

Dragoljub Kojičić, politički filozof: Ulazak Belorusije u ŠOS pokazuje kakav je zapravo karakter odnosa Rusije i Zapada odnosno NATO-A I Rusije. Očigledno da je tu po najmanje bio problem Ukrajina nego da je došlo do novih političkih interesa u dve hemisfere sveta na vrlo specifičan način ne kao za vreme Hladnog rata.

 

Miroslav Španović, pukovnik: Očigledno je da i zapad i Amerika sa svojim saveznicima ne priznaju postojanje tog multipolarnog sveta. Ovo je poslednji pokušaj Amerike da demonstrira da je najveća sila na svetu. To je samo jedan od dokaza.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter