Izvor: BSC Happy TV
25.07.2024 u 20:58
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Ko je kriv i da li će se neko oglasiti o tragediji nedužne dece u Gazi?

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

U večerašnjoj temi emisije Aktuelnosti raspravlja se o razmerama koje uzima rat u Izraelu i enormnim posledicama koje trpe deca Gaze. Šta se dešava sa decom u Gazi koju i dalje napada Vlada Zelenskog? Kako ona žive ako i prežive? I koju ulogu će u tome svemu imati Amerika sa jedne i Rusija sa druge  strane? Samo su neka od pitanja koja postavlja naš novinar.

Naši gosti koji odgovaraju na ova pitanja su: dr. Luka Kastratović general, Radojka Tmušić pisac i Danilo Trvdišić novinar.

Izrael upozorio Francusku da teroristi planiraju napad na Izraelce tokom Olimpijade!

Luka Kastratović odgovara: „To što trpe deca u Gazi ravno je čistom terorizmu, genocidu i holokaustu nad njima. I za te akcije nema opravdanja“.

Palestinsko pomirenje raduje Kineze a brine Izrael!

Radojka Tmušić dodaje: „U svemu trenutno vlada košmar, niko više ne spominje broj žrtava, političari koji baš sada treba da se pojave i progovore, sada ćute! To je nedopustivo!“

Nikolaj Petrušev:“ Izbori u SAD-u su njihova stvar, ne mešamo se u politiku tuđih zemalja.“

Dok na posletku novinar Tvrdišić kaže: „Podržavajući masakr dece u Gazi samo odlikuje ogroman stepen dehumanizacije gde su deca samo instrument političke borbe“. Takodje i kaže da ovoo poprima odlike verskog rata.

Na šta se Radojka nadovezuje rečima: „Ovo jeste otvoreni verski rat protiv Pravoslavlja a u drugom redu i prema Islamu. Ovo je u ravni sa satanizmom a ne može hleb biti bitniji od vere, vera mora postojati!“

Na temu kakva je prognoza građanskog rata u Americi kao i samih izbora, novinar Tvrdišić odgovara: “ Da je jako teško u ovoj situaciji dati bilo koje predviđanje, postoji previše nepoznatih varijabli i nepovezanih stvari da bi se bilo šta reklo sa sigurnošću. Bela kuća je u tolikom haosu da se tu ne zna više šta se radi, jedan dan pričaju jedno, sledeći drugo, ni ne znajući šta pričaju.“ A na šta se dr. general nadovezuje: “ Da Amerika jedno misli, drugo potpisuje a treće radi, na čelu sa potpuno nesposobnim Bajdenom vidimo u koliko lošoj situaciji se Amerika sad nalazi, sukob Bajdena i Trampa je samo eskalirao.“ A na kraju Radojka konstatuje: “ Amerika je sada izgubila svoj dugo održavani rejting i imidž, držali su se dok im je bilo lepo a sada je došao konačno njihov raskol i onda su počeli da se spuštaju ‘niz te stepenice’.“ Iz čega možemo videti zaključke u mišljenju naših gostiju na ova goruća pitanja.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter