Izvor: bsc happy
17.07.2024 u 10:52
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Lavrov: Sjedinjene Države traže bespogovornu poslušnost i predstavljaju pretnju multilateralizmu!

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Kada sam video Džordža Klunija u Južnom Sudanu, pomislio sam šta radi tako bogati slavni čovek tamo u jednoj ratnoj zoni, a kada je on pre nekih nedelju dana svoj fokus od demokrata prebacio na republikance onda sam znao da će republikanci dobiti tu trku, jer holivud je taj koji kvanticipira sve poteze američke politike, važniji je od politike jer ima veće propagandno dejstvo. Tako da sve ovo što se sada dešava u Americi bez sumnja najdublja Amerika reže rekao je prof. dr filozof Velimir Abramović.
  • Ono što ja mislim je da su svi oni glumci na pozornici koji igraju onako kako im se daju instrukcije iz centara moći koji su po meni apsolutno jedna nadnacionalna struktura lišena bilo kakvih empatija i ljudskih i moralnih vrednosti, sudeći po ovome što vidim da se dešava u svetu oko nas rekao je inžinjer Goran Marjanović.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter