Izvor:
19.06.2024 u 21:02
2

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Novi svetski poredak na delu Putin u Severnoj Koreji dočekan kao car, menja li se ovom posetom položaj Pjongjanga

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV . Da li je svet na ivici i da li hodamo po žiletu da uskro izbije sukob svetkih razmera. Novi svetski poredak svakao je otpočeo izjavio Vladimir Vladimirovič Putin nakon završetka posete Severnoj Koreji gde je ruska delegacija potpisala niz bilateralnih sporazuma.

Poseta se odvijala u senci specijalne operacije u ukrajini sve većim pretnjama nuklearnim naoružanjem. Severna Koreja i njen lider Kim Džong UN pružili su potpunu podršku Rusiji i njenoj SVO .

Vladimir Putin završio je posetu Severnoj Koreji. Tamo je dogovorio pakt sa Kim Džong Unom. I dok Zapad analizira susret, dvojica lidera vozikaju se u limuzini, uz klicanje mase.Da li je ovom posetom opravdana bojazan Zapada i da je na sceni formiranje nove slike sveta kako je to nagalsio Putin pokušaće da objasne najeminetniji poznavaoci geoploitičkih dešavanja kako na istoku tako i na Zapadu. 

  • Ovaj susret nas je malo vratio u neka bolja vremena u davedestom veku kada je sve bilo malo bezbednije. Ovaj prikaz takođe govori i o velikoj bezbdenosti koju verovatno sam Vladimir Putin oseća da sme da se provoza u otvorenom automobilu . Ovo je jedna veličanstven događaj koji je izvao osmeh na licu i da su ovako dočekali predsednika Rusije posle 24 goidine. Zaharova je lepo rekla da je postea izazvala histeriju. A meni nije jasno zašto se oni bune a oanui imaju savez Seul Tokio. Ranije je SSR bio saveznk Severne Koreje. Taj sporazum je izazavo neku vrsti histerije jer severna Koreja poseduje nuklearno oružje i ona bi sigurno bila meta i upravo ta moć odvraća da bude meta.

Profesor Jovo drobnjak kaže da je ovaj susrtet ustvari prikaz da je Zapad pogrešno godinama tretirao zemlje kao siromašne bezuspešne.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Novi svetski poredak na delu Putin u Severnoj Koreji dočekan kao car, menja li se ovom posetom položaj Pjongjanga”

  1. Ovaj sporazum sa Severnom Korejom je jednostavno trebao da se napravi ali on je toliko prirodan da čak i nije morao da se napravi napismeno , odavno sam rekla da ako krene sa nuklearnim oružjem Severna Koreja će biti ta koja će dovršiti stvar , tu ništa ne sme da se ostavi nedovršeno kod onih koji žude za nuklearnim ratom a pri tome to nije niti Rusija niti Severna Koreja , ali da stvar bude još švršća i sigurnija možda u takav sporazum da se ukljući još jedna država , sviđa mi se onaj gospodin Hakan ministar spoljnih poslova Turske o Erdoganu da ne pričam ali on ne može baš mnogo da se izjašnjava e pa on će na kraju morati da se odluči gde će ali da uvek ima u vidu da posle nas Pravoslavaca dolaze Muslimani na red u to nema sumnje . „Bolje sprečiti nego lečiti“ što kaže naš narod gospodine Erdogane , ovo je sve pokušaj lečenja , ali bolesnik neće da se izleči on hoće da bude još bolesniji i da napravi sve bolesnima .
    Bogami , svi neka stave prst na čelo , zaista sve rade , pričaju i pokušavaju da ih vrate na pravi put ali dzaba , čak i ako Tramp dodje neće se mnogo šta promeniti. Zato duboka multinacionalna falsifikatroska država u državi i drži samo uvek dve strane sa dva čoveka na čelu na izborima u Americi, tako im je lakše da manipulišu, u Americi najmanje treba da bude deset stranaka ne tri ili četiri kako sam ranije mislila nego deset sa ne potkupljivim i ne ucenjenim političarima .

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li može ponovo da se stavi na glasanje u UN sve u vezi donošenja sankcija, jer očigledno da su izglasane, tada, od strane glasača koji ništa nisu razmišljali niti su mogli da sagledaju kome koriste te sankcije , nešto slično kao što se desilo da nas proglase genocidnim , pa zaista se rade falsifikatorske stvari koje se stavljaju na glasanje a onda se ucenjuju države da stave glas .
    I šta god da predlože Amerikanci ili Englezi u UN ili neka satelit njihova država treba otvoriti ne četvroro očiju već stotine očiju i stotine pametnih mozgova i uglavnom to treba odbiti u startu jer uvek iza toga stoje zadnje namere i neistina i korist iskljućuvo za njih

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter