Izvor: HAPPYBSC
28.05.2024 u 20:20
1

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Putin upozorava Zapad da ne dozvoli Ukrajini korišćenje njihovih raketa na teritorije Rusije

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV O najnovijoj situaciji na Ukrajinskom frontu u u sukobu koji ne prestaje i ne smiruje se, uz sveobuhvatnu pomoć Zapadnih zemalja Rusija sve više napreduje i pod svojom kontrolom drži čak petinu ukrajinske teritorije

Ministri odbrane zemalja EU razgovaraće u Briselu o mogućnosti ukidanja zabrane udara ukrajinske vojske na Rusiju zapadnim oružjem, najavio je šef evropske diplomatije Žozep Borelj. Putin okrivljuje Zapad za ofanzivu na Harkovsku oblast, navodi da su ignorisana upozorenja za udare na ruski Belgorod. Kijev i Brisel potpisali bilateralni bezbednosni sporazum vredan 977 miliona evra, koji uključuje isporuku 30 aviona F-16. Zelenski poručuje da će, ako Bajden ne dođe na Samit mira u Švajcarsku, Putin aplaudirati. Ukrajinska vojska tvrdi da ruske trupe gađaju artiljerijom pogranične oblasti.

Putin upozorava Zapad da ne dozvoli Ukrajini korišćenje njihovih raketa na teritorije Rusije

Ruski predsednik Vladimir Putin upozorio je u Zapad da se članice NATO-a u Evropi igraju vatrom predlažući da se Ukrajini dozvoli da upotrebi zapadno oružje za napad unutar Rusiješto bi, kako je rekao, moglo da izazove globalni sukob, Stoltenberg i dalje glumi ratnog jastreba i potpiruje sukob globalnih razmera. O svemu ovome i drugim temama iz ugla najeminentnjh poznavalaca globalnopolitičkih dešavanja u emisji Aktuelnosti.
  • Orban je pripadnik konvencionalne škole gde se očekuje konvencionalni pristupu politici. On je u stanju da vidi simbole koji ukazuju na veliki rat. A znamo da smo imali da ni jedan rat nije počinjao tako što je najavljen već iza leđa . Postoji jedna politička elita koja najavljuje rat i dovodi do toga smo svakog dana sve bliži ratu. I ta Evropa i njena politička elita pokazuje da se sve bliže ide ratu.

 

Komentarisani su i izbori u Britaniji
  • Nevolja u tome što iako bude smenjena konzervativna vlada tu neće biti mnogo promena. riši Sunak nema Legitimitet on je silom prilika izabran za premijera. Ali u Zapadnim zemljama nema tu mnogo njiohova politika se uglavnom ne menja osim kod pojedinih prokazanih poput Orbanovog Fidesa. Mržnja prema Rusiji je najveća kod baltičkih zemalja, naravno i u Poljskoj. I ne verujem da će iko iz NATO pozvati  nekog iz tih zemalaj da ih pita za strategiju prema Rusiji jer njiohva mržnja je najveća.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Putin upozorava Zapad da ne dozvoli Ukrajini korišćenje njihovih raketa na teritorije Rusije”

  1. A zašto da ne kritikujemo Izrael i njihovo rukovodtsvo za sve što rade na teritoriji Palestine , bez obzira na to što nisu glasali potvrdno da smo genocidan narod , bolje je da ih iskreno upozorimo o tome šta mislimo nego da im tetošimo, uostalom preko je potrebna iskrenost u danasnjem političkom svetu .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter