Izvor: BSC HAPPY
29.07.2024 u 20:46
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Putin zapretio Vašingtonu, ruske rakete na 10 minuta od SAD

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 20.00 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Kijev je doveden u situaciju da nema drugog izbora osim pokušaja da razgovara sa pobednikom, oni su dugo vremena mislili da će uz podršku kolektivnog zapada ako ne da pobede Rusiju onda bar da ruske snage koje se nalaze u Ukrajini dovedu u pat poziciju, to je bilo nešto najviše što je njihovo vojno rukovodstvo očekivalo rekao je akademik Dragan Radenović.
  • Kijev je u jednoj više nego nezavidnoj situaciji u kontinuitetu, sama nepromišljenost ulaska u sukob sa jednom super silom kao što je Rusija je dovela do kataklizme koja se dešava jednom potpuno istom ruskom narodu, u ovom trenutku shodno činjenici da su i na vojnom i u svakom mogućem pogledu u defanzivi da su shvatili da ta imaginarna priča kako će zapadna civilizacija izaći njima u susret i zajedno sa njima ostvariti njihove geo-strateške interese gde će oni biti uslovno rečeno nosioci njihove pobede zapadne civilizacije rekao je analitičar Boško Vasiljević.
  • Svi ratovi su bili protiv Rusije da bi se ona rasparčala, da bi se rudna i ostala bogatstva stavila pod komandu Ukrajine i da bi se oni isključivo koristili tim, ruska vojska nije imala drugog načina nego u momentu kada su shvatili da će oni kao hrvati sa NATO-om da krenu u neku oluju i onda su ih rusi preduhitrili i krenuli su prvi u specijalnu operaciju koja još uvek traje rekao je ataman kozačkog pukovnika Vojislav Vidaković.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter