Izvor: bsc happy
12.06.2024 u 20:23
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: NATO pred odlukom o novom pravcu dejstva u Ukrajni, da li će se smiriti situacija ili rasplamsati još više

aktuelnosti

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV . Da li je svet na ivici i da li hodamo po žiletu da uskro izbije sukob svetkih razmera.

Dragan Krsmanović, pukovnik: Za početak, odgovoriću na pitanje koje interesuje sve, posebno vaše gledaoce. U narednih mesec dana se očekuje niz sastanaka NATO alijanse, razmatraće se daljnji tok Zapadnih dejstava, da li će se usmeriti ka smirivanju situacije ili ka pojačanoj podršci.

Prof. Dr. Slobodan Reljić: Zelenski ne može da se uzima ozbiljno, on priča ono što misli da bi Zapad voleo da čuje. On poziva da se ljudi vrate da obnavljaju Ukrajinu ali rat se neće završiti kako on zamišlja ni na linijama koje on želi.

 

Milan Vilić, analitičar: NATO je očajan u Ukrajini, najbolja armija koju je Nato mogao da sanja već preko dve godine se satire. Još prošle godine sam govorio da je bilo vreme Zapadu da krene u pomoč toj armiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter