Izvor: BSC HAPPY
27.06.2024 u 21:23
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Zapadni političari neće moći da se sakriju u bunkerima ako dođe do nuklearnog rata

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV

Bolivijski predsednik Luis Arse osudio je „neregularnu mobilizaciju“ nekih vojnih jedinica u La Pazu, dok je bivši lider Evo Morales optužio visokog generala da je planirao državni udar.Prethodno je Arse je na svom nalogu na platfromi Iks napisao da je u toku „neregularno raspoređivanje“ pojedinih jedinica vojske i dodao da se „demokratija mora poštovati“.

Dugoočekivana debata predsedničkih kandidata Donalda Trampa i Džozefa Bajdena biće organizovana noćas po srednjeevropskom vremenu. Ova debata budi veliko interesovanje javnosti pre svega jer republikanci optužuju demokratskog kandidata Bajdena za senilnost i njegove godine, dok se Tramp suočava sa brojnim krivičnim suđenjima. O ovim ali i drugima tetama u emisiji Aktulenosti govore najeminentniji poznavaoci geopolitičkih dešavanja u svetu i kod nas. Kakva sudbina čeka svet sa obzirrom da je zbog pretnji od strane NATO i očekivanom odgovoru Rusije kao i ukrajinsko ruskom sukobu svet na ivici ratnog žileta.

MASOVNA MOBILIZACIJA: Rusija poslala 10.000 migranata koji su dobili državljanstvo na front u Ukrajinu
  • latinska Amerika je veoma specifična i razlikuje se od Evropske političke scene, prvo tamo imamo tradicionalno ne samo u Boliviji nego i u ostalim zemljama dva zavađena pola desni i levi, za razliku od evropske desnice koja je po pravilu suverenistička u Boliviji i u drugim zemljama smo imali ideje koje su bile veoma bliske fašističkim idejama povezane sa zapadnim naručito Američkim korporacijama, rekao je Igor Jovanović publicista.
  • Ovaj pokušaj destabilizacije Latinske Amerike i država koje su prijateljski nastrojene prema Rusiji je praktično neuspeo, znači prošao je loše a setimo se da je u bliskoj prošlosti ove godine i prošle godine na prostoru Afrike, četiri države su uspele da zbace te neokolonijalne anarhističke režime rekao je Slobodan Dimitrijević.
  • Proizvođenje nepravdi na samo jednoj teritoriji ima implikaciju da se prelije na čitav svet, a zapravo ako vidimo sve ratove koji su zacrneli našu planetu vode direktno ili indirektno Sjedinjene Američke Države ne možemo da kažemo gde su pogrešili, oni nigde nisu pogrešili to je njihova filozofija, jednostavno postupaju u skladu sa interesima koji su njima primarni rekla je Sanja Klisarić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter