Izvor: bsc happy
31.05.2024 u 20:06
0

AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Presuda Donaldu Trampu, pokušaj da se spreči njegova pobeda na izborima ili konkretna krivica

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV

Donald Tramp, prvi bivši američki predsednik koji je osuđen za krivično delo, ostaje na slobodi dok očekuje izricanje kazne, i mogao bi da potpuno izbegne zatvorsku kaznu zbog falsifikovanja poslovnih dokumenata da bi zataškao isplate novca porno zvezdi kako ne bi javno govorila o njihovoj aferi iz prošlosti u vreme predsedničke kampanje 2016. Šta su sledeći koraci za republikanskog predsedničkog kandidata koji se na izborima 5. novembra takmiči protiv demokratskog predsednika Džoa Bajdena.

Još od 1920. godine i Judžina Debsa, kandidata Socijalističke partije, u Sjedinjenim Američkim Državama nije bilo predsedničkih kandidata koji su osuđeni za neko krivično delo. To se, međutim, promenilo presudom suda u Njujorku kojom je Donald Tramp proglašen krivim po svim tačkama optužnice za falsifikovanje poslovnih dokumenata. I dok je Debs, pre više od jednog veka, osvojio manje od milion glasova i bio trećeplasirani na izborima, sva istraživanja javnog mnjenja pokazuju da bi Tramp mogao ponovo da postane predsednik Amerike.

Predsedavajući sudija Huan Meršan prvo mora da odobri presudu i donese konačnu odluku, iako je to obično formalnost. Optuženima u Njujorku kazna se obično izriče u roku od nekoliko nedelja nakon što su proglašeni krivima, ali pravne bitke posle presude ponekad mogu da dovedu do meseci odlaganja. U međuvremenu, pravnici i tužioci će preporučiti kaznu, a onda raspravljati o tome na pretresu za izricanje kazne Trampu, gde će Meršan doneti odluku. O ovoj temi i šta to u stvari znači za predstojeće izbore u Americi večeras govore najeminteniji poznavaoci ove teme.

  • U toj bašti Zapada moguće su razne stvari, recimo ovom čoveku ta Amerika nije dala da sam istraži šta se dogodilo. Iammo zakone gde za jednog važi jedno a za drugog drugo. Imamo čoveka na vlasti koji je baratao sa tim važnim dokumentima, imate papaire da je on neuračunljiv. Imate njegovog sina u dnevniku čije ćerke piše ne baš tako pohvalne stvari. Koji je morao da se nagodi za stotine miliona dolara koji je imao seksualni prestup. Imate tog istog predsednika koji je sada aktuelan isti taj predsednik je na neprikladan način dodirivao koliko žena . Imate bivšeg i možda budućeg koji se morao nagoditi sa ženom koja ne može da se seti kada se taj seksualni prestup dogodio. Tramp je ovom presudom inaksirao ogroman sredtsva.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter