Izvor: bsc happy
30.05.2024 u 20:29
1

AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Svet na ivici žileta hoda do sukoba svetskih razmera, teroristi sve češće upadaju na Rusku teritoriju

Uticaj međunarodnih faktora, promene na mapi sveta, sve turbulentnija dešavanja na Bliskom istoku, paralela sa ratom u Ukrajini, kao i ostala goruća pitanja iz vizure najeminentnijih poznavalaca trenutne globalno političke situacije samo u emisiji Aktuelnosti na HAPPY TV. Jens Stoltenberg najavljuje podršku korišćenju NATO opreme na ruskim teritorijama.

Kremlj je danas saopštio da SAD, NATO i pojedine evropske zemlje ohrabruju Ukrajinu da nastavi „besmisleni rat“ sa Rusijom i optužio ih za eskalaciju tenzija poslednjih sedmica.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov optužio je pojedine zapadne zemlje za da podižu tenzije time što su dozvolile Ukrajini da koristi oružje koje su joj isporučile za gađanje meta na teritoriji Rusije, kao i da nameravaju da ratuju sa Rusijom u „bukvalnom i figurativnom smislu“. Zaharova takođe potvrđuje autentičnost izveštaja da Francuska namerva da šalje trupe u Ukrajinu. Da li će doći do eskalacije ili će se svet urazumiti i konačno sesti za pregovarački sto .O ovim i drugim važnim geopolitičkim tetmama samo u emisji Aktuelnosti na HAPPY TV.

Svakodnevno se dešavaju teroristički napadi naročito na teritoriju Krina, iz tog razloga najbitnije da budu sprečeni, jer uglavnom odnose veliki broj neinih života.

 

  • Ja sam i ranije govorio da je Ukrajina teroristička država i bilo je mnogo dokaza i pre sukoba. Ogromna je razlika u ovom sukobu jer ne može se poredeiti sa drugima sukobima. Ovde imate sukob kao da pravimo razliku između Čačana i Šapčana i po mom mišljenju vrši se ideološka borba. U tom smilsu ne može tesna je zemaljska kugla za rusisazm i za ukrajizam takvog tipa. Praktično Krim je bio meta terorističkih napada i ruske službe fantastično rade svoj posao.

Izveštaj sa fronta govori ..

Ruska vojska je posle duže pauze upala na ostrvo Nestriga u Hersonskoj oblasti. Ovo je izjavio šef pres-centra Južnih odbrambenih snaga ukrajinske vojske Dmitro Pletenčuk. Prema njegovim rečima, ovo ostrvo je od strateškog značaja.

-Nažalost, možemo konstatovati da postoji zaoštravanje na liniji borbenog dodira. Oružane snage Rusije već neko vreme gomilaju svoje određene snage kako bi još jednom izvršile ovakvu eskalaciju, naglasio je Pletenčuk.

generalštab oružanih snaga Ukrajine objavio je da je pogođen ruski trajektni prelaz Kerč na Krimu. Predsednik Vladimir Putin je poručio da će se, Donjecka i Luganska Narodna Republika, Hersonska i Zaporoška oblast razvijati u sastavu Ruske Federacije. Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto upozorio je da je ukrajinska upotreba zapadnog oružja za napad na rusku teritoriju suluda ideja koja će dovesti do uzvratnih mera sa ruske strane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPYTV: Svet na ivici žileta hoda do sukoba svetskih razmera, teroristi sve češće upadaju na Rusku teritoriju”

  1. Nisam se javljala jedno vreme ali i dalje vas ne propuštam u gledanju i dalje ste sa najboljim gostima , mada sam mislila da ovi koji su osnovali stranku i otišli od vas da će biti malo teže , kad one ne, još je i bolje.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter