Izvor: BSC Happy
06.09.2023 u 20:43
3

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Americi je važno da se nastavi ubijanje Rusa, nebitno im je koliko će Ukrajinaca odvesti u smrt zbog toga“

560. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Gosti večerašnje emisije „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji su: Aleksandar Šešelj, Vladimir Vasić i Vinko Pandurević.

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „ Rusija ima dugoročnu projekciju razvoja svog kadra i ne žele da ga istope u borbama“

Na samom početku emisije govorilo se o neuspehu ukrajinske kontraofanzive, a i o diverzantima koji su sve češća pojava na teritoriji Rusije.

– Diverzanti se ubacuju duboko u Rusiju, to je vrlo opasna i delikatna situacija po same diverzante, ako nisu u neposrednoj vezi sa glavnim snaga, nego samo žele da unesu nemir i unište neke objekte i donesu nove žrtve, vrlo je teško očekivati da oni mogu lako da napuste teritoriju na kojoj su dejstvovali, jer pod ovakvim praćenjem teritorije i delovanjem na istoj, to je praktično neizvodljivo. Kada je reč o ofanzivi, nisu se pokazali rezultati, i više se ne može ni zvati ofanzive. Oni nemaju ni približno snaga da ostvare ono što su zamislili, kaže Vinko Pandurević.

– Neverovatno je da neko svesno svoj narod i zemlju gura u takvu tragediju, sledeći nečiji interes , to su ogromne brojke žrtava. To je nešto što će obeležiti režim Zelenskog i ceo ovaj period nakon Majdanskog puča, ovo je rezultat onoga što su Amerikanci uradili na Majdanu 2014. godine. Kada govorimo o kontraofanzivi, konkretni činovi ne postoje, ako je ona uspešna, kako je onda moguće da se ministar odbrane smenjuje baš u trenutku te kontraofanzive. Zar nije najvažnije da se ima stabuilnost ako je tako nešto važno, rekao je Aleksandar Šešelj.

Što se tiče posete Blinkena Ukrajini, gospodin Šešelj kaže da je razlog njegovog dolaska samo to da proveri da li je sve pod kontrolom, da dalje obeća i da pruži podršku za buduće finansiranje ove borbe, sve dok su Ukrajinci sposobni i voljni da se žrtvuju za njih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Americi je važno da se nastavi ubijanje Rusa, nebitno im je koliko će Ukrajinaca odvesti u smrt zbog toga“”

  1. Krenulo je Putine od slemova hoce nece pa hoce, pa onda idu razna oruzja, pa tenkovi, pa kasetne bombe pa eto i osiromasenog uranijuma , pa avioni i na kraju ce im dati ili atomsku bombu ili neki bioloski deo , ako bi ima dali atomsku bombu zna se , jedni bi druge istrebili a onda bi lako i sa nama , a oni bi kao lopovi koji bajagi ne ucestvuju ni u cemu digli bruke gore Mi nismo krivi nismo nista uradili , ako bi bilo biolosko oruzje bilo bi takvo d abi Rusjija morala d azatvori granice posto bi ga upotrebili njima ni nije vazno da li po celoj UKrajini ili po delovima Ruske teritorije bivse Ukrajine .
    Zato treba sada reagovati u vezi doturanja oruzja i konacno im pokazati da to ne smeju da rade .
    Zato se mi moramo buniti protiv nelegalnog naoruzavanja Siptara , ne smemo cutati , ne smeju nam zamazati oci ni sa cim , ni Ohajo ni bilo ko , reagovati dok je vreme a vec smo zakisnili .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter