Izvor: BSC HAPPY
23.08.2024 u 10:02
0

INOPOLITIKA: Kamala Haris zvanično kandidatkinja demokrata na predsedničkim izborima u novembru

Nova emisija se bavi aktuelnim spoljnopolitičkim temama aktuelnim u svetu i kod nas.

  • Kamala Haris pod realnošću podrazumeva Američku hegemoniju i dominaciju, uključujući i moduse intervencionizma dakle prava da se nameće svoj model. Činjenica je da Hamala Haris govori ono što je milo Američkim ušima, po njenoj dikciji može da se prepozna da je to pisani govor vidi se da ga je naučila napamet dakle to je poređano baš onako kako bi Amerika volela u tome da se prepozna rekao je politički filozof Dragoljub Kojčić.
  • Cela ideja je bila da se podigne duh i borbenost svih tih delegata da bi nakon ove konvencije oni krenuli u kampanju, prava kampanja praktično tek sada predstoji to je i Donald Tramp shvatio i on je krenuo u jednu interesantnu kampanju, dakle paralelno sa ovim što se dešavalo u konvenciji demokrata rekao je ekspert za odbranu i bezbednost Ivan Miletić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter