Izvor: bsc happy
15.08.2024 u 10:46
0

INOPOLITIKA: Nova spoljnopolitička emisija na happy tv

Nova emisija se bavi aktuelnim spoljnopolitičkim temama aktuelnim u svetu i kod nas

U današnjoj emisiji Inopolitika bavićemo se temom izbora u Americi i može li se sprečiti “ hakovanje“ izbornog procesa.

Gosti emisije Inopolitika su:

Dragan Rađenović Akademik

Goran Marjanović Inženjer

Dragan Rađenović govoreći o izbornom procesu u SAD rekao je da se u SAD sada dve potpuno divergentne mase ljudi sjedinjuju. To su radnička klasa i građani. Oni koji su bili apsolutno podeljeni sada su jedna celina koju upravo hakeri ciljaju.

Goran Marjanović je odgovarajući našem voditelju na pitanje : Može li se sprečiti izborna krađa na izborima u Americi, izjavio da on misli da je veoma teško to sprečiti. Teško je kontrolisati to tu je veštačka inteligencija, tu su hakeri a tu su i ogromne mogućnosti.

Naši gosti su nastavili razgovor u studiju komentarišući mnoštvo zanimljivih priloga koje smo priredili.

Da li bi Tramp mogao da spreči dalje svetske sukobe, da li se Francuska sprema da izađe iz EU, šta Amerika, šta svet a šta mi možemo da očekujemo od izbora u SAD saznaćete u našoj novoj i zanimljivoj emisiji INOPOLITIKA koja se emituje od 10h na happy tv

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter