Izvor: BSC HAPPY
21.06.2024 u 19:53
1

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Zapad treba da shvati Ukrajina gubi teritorije

"Aktuelnosti" su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

 

 

U Hersonu u ukrajinskoj vojsci izbila kolera…

-Činjenica je da se nalazimo u situaciji gde bi prvo trebali objasniti zašto se sve ove stvari sada dešavaju,komplentan front od Harkova preko Časovog Jara pa dole sve do Hersona ,došlo je do omekšavanja kompletnih linija fronta,front se sada ponaša kao sunđer gde god da udarite on je mekši ističe Miroslav Španović pukovnik.

 

 

Zapad se bori do poslednjeg UKRAJINCA!

-U njihovoj logici se ništa nije izmenilo,dakle oni su spremni da ratuju daju im oružje i ratuju tuđim ljudima na tuđoj teritoriji,ono što je loše i sa Ruskog i sa Ukrajinskog stanovišta jeste da je to bratoubilački rat kaže Prof dr Uroš Uvaković.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Zapad treba da shvati Ukrajina gubi teritorije”

  1. Ono što su zdušno vikali na utakmici u Nemačkoj zajedno sa Albancima i ustašama ubij Srbina ja predlažem da prvo vas ubiju ,idite iz Srbije i nećete se više vraćati a kazna i rusilacka banda srećno vam bilo dao bog da vam vidimo ledja a platićete zbog rušenja dvora ,pa naltreti a maltretirali ljude sve će vam se vrati ne soji jedni

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter