Izvor: bsc happy
24.07.2024 u 20:00
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Politika sveta u rukama Amerike – Da li ostaju demokrate ili preuzimaju republikanci?

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako jutro od 10.00 i veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Republikanci protiv demokrata, hoće li biti izbora, šta se sve može desiti u Americi na političkoj sceni i da li može izbiti građanski rat u krajnjoj liniji do kraja godine, samo su neka od pitanja kojima se bave naši gosti.

U emisiji sa nama govore Vojni istoričar Miloje Pršić, političar Vojislav Šešelj i novinar Slobodan Jovanović.

KAMALA HARIS IZGUBILA 92 POSTO ZAPOSLENIH U POSLEDNJE 3 GODINE

Diskutovali su obraćanje javnosti Kamale Haris, predstavnice demokrata i to:

Vojislav Šešelj uz reči: “ Pobeda Kamale Haris me ne ohrabruje nimalo, pa ko njoj veruje, a za Bajdena nisam siguran ni da je živ jer se nije pojavio nedelju dana“- Pokazuje svoj stav o predstojećim potencijalnim izborima u Americi. Takodje komentariše i mogućnost učestvovanja žene Barak Obame i zakonske šanse za to.

U VAŠINGTONU UHAPŠENO OKO 200 JEVREJSKIH PROPALESTINSKIH AKTIVISTA 

S druge strane, po mišljenju Miloje Pršića u okvirima Demokratske stranke nije postojala i ne postoji jedna osoba na čelu Amerike, jasno ukazujući na Bajdenovu nesposobnost vodjenja države, komentarišući i afere Kamale Haris uz postojanje prikrivanja kriminalnih kaznenih dela! Svakako zaključuje da Amerikom ne vlada pojedinac već grupa.

NAPADAČ NA TRAMPA NIJE IMAO SAUČESNIKA, PUCAO SAM

Slobodan Jovanović kaže: “ Sada imamo ovde jednu promenu u svetu, gde u zamenu za ‘baštu’ sredjene zemlje, imamo ‘džunglu u bašti’, ušavši u kongres oni su se zaglavili u svetu, uzevši kao mačak veliku govedju glavu zaglavili su se u Rusiji“. Tačnije on poručuje da Amerika više nije na tako visokoj poziciji kao ranije na svojoj političkoj a i društvenoj lestvici.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter